Πήγαμε, είδαμε και σας προτείνουμε: «Φράνκι και Τζώννυ» στο Θέατρο Αθηνά

Ποιος άραγε δεν έχει δει την εμβληματική κινηματογραφική ταινία «Φράνκι και Τζώννυ» με την Μισέλ Πφάιφερ και τον Αλ Πατσίνο; Μια τρυφερή ρομαντική κομεντί για την ερωτική ιστορία δύο καθημερινών ανθρώπων αποτυπωμένη μέσα από τη ματιά του γνωστού θεατρικού συγγραφέα Τέρενς ΜακΝαλι στο έργο «Frankie and Johny in the Clair de Lune».  Το έργο αναφέρεται στην τρυφερή ερωτική ιστορία του μάγειρα και της σερβιτόρας που η ανάγκη τους για ανθρώπινη επαφή τούς κάνει να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να μπουν στο παιχνίδι της αγάπης.

Λίγο πριν οι θεατρικές σκηνές της Αθήνας κατεβάσουν αυλαία ενόψει Πάσχα, το Θέατρο Αθηνά μπαίνει δυναμικά στο θεατρικό γίγνεσθαι προσκαλώντας μας στην ομώνυμη παράσταση που ξεκίνησε στις 5 Απριλίου και έχει κερδίσει ήδη την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν δύο αξιόλογοι ηθοποιοί, η Βίκυ Πάνου και ο Τάσος Αλαντζάς, που καταφέρνουν να ξεδιπλώσουν στα μάτια των θεατών αυτή την δυνατή ιστορία για τη δυσκολία των ανθρώπινων σχέσεων και για τον αγώνα να βρούμε το ταίρι μας και να το πείσουμε να χαράξει μαζί μας τη δική του πορεία. Χωρίς μελοδραματισμούς και επιτηδευμένες ερμηνείες παρουσιάζουν μια παράσταση χάρμα ειδέσθαι.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr