Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Pixie Pommade: είναι το προϊόν που θα σας χαρίσει το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Pixie Pommade: είναι το προϊόν που θα σας χαρίσει το πιο hot κούρεμα της σεζόν

16

H σειρά προϊόντων styling Tecni.ART της L’Oréal Professionnel παρουσιάζει ένα νέο προϊόν, το Pixie Pommade. Η νέα πάστα διαμόρφωσης έρχεται να αναδείξει ακόμη περισσότερο τα κοντά Pixie κουρέματα και να χαρίσει «ακρίβεια» στις ατημέλητες κινήσεις των μαλλιών.

Pixie Pommade 2

Στα IT LOOKS Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014 είδαμε ότι το κοντό κούρεμα επανέρχεται δείχνοντας ότι η αξία του είναι διαχρονική. Σίγουρα θα αποτελέσει το πιο hot κούρεμα της σεζόν και τώρα με το Pixie Pommade, έχετε έναν ακόμη λόγο να το τολμήσετε!

 
Η Pixie Geldof ανέδειξε το Pixie κοντό κούρεμα στα IT LOOKS Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014 και μας απέδειξε ότι είναι πάντοτε διαχρονικό, τολμηρό και δείχνει μία γυναίκα αποφασιστική που ξέρει τι θέλει και κυρίως ξέρει πώς να το διεκδικήσει!!!

Pixie Pommade – 50ml

Ενδεικτική Τιμή Λιανικής Πώλησης που συναντάται στην αγορά: 17,8 ευρώ

Θα το βρείτε στα κομμωτήρια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.