Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Πλατεία Αριστοτέλους: ένα μεγάλο υπαίθριο ταχυδρομείο για τη Θεσσαλονίκη- Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 (12/4)

Πλατεία Αριστοτέλους: ένα μεγάλο υπαίθριο ταχυδρομείο για τη Θεσσαλονίκη- Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 (12/4)

ELTA2Σε ένα μεγάλο υπαίθριο ταχυδρομείο θα μετατραπεί η πλατεία Αριστοτέλους το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, από τις 12 το μεσημέρι ως τις 15.00. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Πασχαλίδου και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων Κωστής Μελαχροινός θα παρουσιάσουν το γραμματόσημο που εκδίδεται από τα ΕΛΤΑ ειδικά για τη Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατεθούν δωρεάν 5.000 κάρτες με όλες τις θεματικές της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν τα γραμματόσημα με το σήμα της ΕΠΝ2014, καθώς και άλλα τέσσερα ειδικά συλλεκτικά φιλοτελικά προϊόντα: ειδικό συλλεκτικό τετράδιο με ένθετο αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη, ειδικό αριθμημένο φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου σε πολυτελή συσκευασία, σετ 10 καρτών της Θεσσαλονίκης με αυτοκόλλητα γραμματόσημα, βελούδινη κασετίνα με επάργυρο γραμματόσημο της ΕΠΝ2014. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στην πλατεία Αριστοτέλους θα λειτουργούν τροχο-ταχυδρομείο και γραμματοκιβώτιο και θα περιμένουν το κοινό ταχυδρόμοι με πολλές εκπλήξεις.

Τα ΕΛΤΑ και η Θ-ΕΠΝ2014, το Σάββατο 12 Απριλίου δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να φωτογραφηθούν, να δημιουργήσουν επί τόπου το προσωπικό τους γραμματόσημο και να το ταχυδρομήσουν σε όλο τον κόσμο! Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΕΛΤΑ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.