Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Playback» στο Βαφοπούλειο Θεσσαλονίκης

«Playback» στο Βαφοπούλειο Θεσσαλονίκης

12-Jan-ting-aqu.006 (1)
Παράσταση αυτοσχεδιαστικού θεάτρου με τίτλο  «Playback» θα παρουσιαστεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, από τις θεατρικές ομάδες Θεσσαλονίκης Τ!NG και AquNa This.

Το «Playback» είναι μια ιδιότυπη μορφή αλληλεπιδραστικής θεατρικής πράξης. Η παράσταση συν-δημιουργείται άμεσα από θεατές και ηθοποιούς με βάση «υλικό» που διαθέτει το ίδιο το κοινό.  Ιστορίες, όνειρα, στιγμές, προσδοκίες, μικρά και μεγάλα γεγονότα της καθημερινής ζωής, ζητήματα που μπορεί όλους να μας αφορούν, αλλά δεν παύουν να βιώνονται από τον καθένα μας με ξεχωριστό τρόπο.
Το αρχικό «Playback» θεατρικό σχήμα ιδρύθηκε το 1975 από τον Jonathan Fox. Ήταν μέρος των γενικότερων πειραματικών αναζητήσεων στον θεατρικό χώρο εκείνης της περιόδου. Μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο και σήμερα παίζεται σε πολλές χώρες (υπάρχουν περισσότερα από 250 σχήματα), σε διαφορετικές γλώσσες, σε ποικίλα πλαίσια, με πολλούς στόχους και εφαρμογές.

Μετά την παράσταση, θα ακολουθήσει η παρουσίαση του προγράμματος «Playback Junior: Αποχρώσεις Εφηβείας». Πρόκειται για την προσπάθεια δημιουργίας ομάδας «Playback» που θα αποτελείται μόνο από εφήβους, και θα προτείνεται σαν  μέσο με το οποίο οι έφηβοι, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να μιλήσουν και να εκφραστούν για θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.

Είσοδος ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.