Αρχική Infokids Αποδράσεις Playmobil FunPark: Δωρεάν είσοδος για όλη την ημέρα (1/2)

Playmobil FunPark: Δωρεάν είσοδος για όλη την ημέρα (1/2)

Το Playmobil FunPark είναι ένας μοναδικός χώρος διασκέδασης με δημιουργικό παιχνίδι, ειδικά διαμορφωμένος για ηλικίες από 18 μηνών έως 12 ετών, όπου τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας και να ανακαλύψουν το χθες και το σήμερα μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα Playmobil. Μπροστά στα μάτια των παιδιών ξετυλίγεται ένας μαγευτικός κόσμος με φιγούρες Playmobil σε ανθρώπινο μέγεθος, ολόκληρες μεσαιωνικές πόλεις, κάστρα και ιππότες, μοντέρνα σπίτια, πειρατές και τηλεκατευθυνόμενα οχήματα Playmobil σε ξεχωριστό έκθεμα. Στο Playmobil FunPark τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο των Playmobil, θα παίξουν και θα δημιουργήσουν μαζί σας.
Οι λάτρεις των Playmobil θα βρουν στο Playmobil FunStore την πλήρη ποικιλία κωδικών, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών Playmobil, για να συμπληρώσουν τη δική τους συλλογή και να τελειοποιήσουν τα αριστουργήματα που έχουν δημιουργήσει. Ακόμα θα βρούν προσφορές σε κωδικούς περασμένων ετών. Όσο τα παιδιά παίζουν, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στο Coffee Corner του FunPark.
Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου η είσοδος στο Playmobil FunPark θα είναι δωρεάν όλη την ημέρα! Έτσι θα έχουν όλοι οι γονείς τη δυνατότητα να φέρουν ατα παιδάκια τους να παίξουν.

Playmobil FunPark
Μάτσα 9, 145 64 Κάτω Κηφισιά,
210 80.00.018


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.