Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Πλημμύρισε από την έντονη βροχόπτωση το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης - Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι 362 μαθητές

Πλημμύρισε από την έντονη βροχόπτωση το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης - Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι 362 μαθητές

Πλημμύρισε λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα το Μουσικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Πυλαίας, με αποτέλεσμα οι 362 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου να μην μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με το διευθυντή του σχολείου, Αντώνη Βλέτση, εξαιτίας της νεροποντής πλημμύρισαν πέντε μεγάλες αίθουσες και κάποιες άλλες βοηθητικές του Μουσικού Σχολείου.Τα προβλήματα για το σχολείο ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, όταν ένα μπουρίνι προκάλεσε ζημιές στα κεραμίδια της στέγης. Άμεσα ενημερώθηκε ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη και εστάλη η τεχνική υπηρεσία για να επιληφθεί της κατάστασης.

"Το σχολείο μας πλημμύρισε σε αρκετές αίθουσες από την ξαφνική νεροποντή. Είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει από τα τέλη Αυγούστου, όταν ένα μπουρίνι σήκωσε τα κεραμίδια της στέγης. Έχει ενημερωθεί ο Δήμος και έχει έρθει η τεχνική υπηρεσία τρεις φορές, ενώ περιμένουμε συνεργείο να αποκαταστήσει τη ζημιά", δήλωσε ο κ. Βλέτσης.

Στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν μαθητές από όλο το νομό Θεσσαλονίκης, που μεταφέρονται με λεωφορεία. Επομένως ο διευθυντής μόλις αντιλήφθηκε την κατάσταση των αιθουσών ζήτησε από τους οδηγούς των λεωφορείων να επιστρέψουν και πάλι τα παιδιά στα σπίτια τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.