Αρχική Νέα Πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στην κλινική ΙΑΣΩ

Πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στην κλινική ΙΑΣΩ

iasogeneral
Ο Όμιλος ΙΑΣΩ ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με την κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία ING, την έναρξη της οποίας σηματοδότησε μία επιτυχημένη εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ στο Μαρούσι.

Η συνεργασία της ING με το ΙΑΣΩ αφορά στο σύνολο των κλινικών του Ομίλου: την Μαιευτική Γυναικολογική κλινική ΙΑΣΩ, την Γενική Κλινική ΙΑΣΩ GENERAL, την Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, καθώς και την Γενική και Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και μέσω αυτής οι ασφαλισμένοι της ING Ελλάδος, τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά συμβόλαια, θα απολαμβάνουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στις κλινικές του Ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία περιλαμβάνει και τοκετούς, ενώ για τους ασφαλισμένους της ING ισχύουν σημαντικά προνόμια πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Η Κλινική ΙΑΣΩ αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της μαιευτικής και της γυναικολογίας και είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μαιευτήρια της Ευρώπης, καλύπτοντας όλα τα περιστατικά, καθώς και ένα εκτεταμένο φάσμα διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών. Η Γενική Κλινική ΙΑΣΩ GENΕRAL αποτελεί ένα πρότυπο νοσηλευτήριο, εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό προσφέροντας διευρυμένες ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών - συνεργατών όλων των ειδικοτήτων.

Η Παιδιατρική κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, η νεότερη και πιο σύγχρονη Παιδιατρική Κλινική στην Ελλάδα παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών, ενώ τέλος το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι ένα ίδρυµα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισµένο µε τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισµό και µε τη συνδροµή των κορυφαίων ιατρών συνεργατών της Θεσσαλίας.  Όλες οι κλινικές του Ομίλου ΙΑΣΩ είναι πιστοποιημένες κατά τα διεθνή πρότυπα TEMOS International και ISO 9001:2008 και συνεργάζονται με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για το σύνολο των υπηρεσιών τους.

O Όμιλος ING αποτελεί έναν παγκόσμιο χρηματοοικονομικό οργανισμό, ολλανδικής προέλευσης. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται από το 1980 παρέχοντας υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες υγείας, ζωής, σύνταξης και αποταμίευσης. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με τον τρόπο που οι ίδιοι οι πελάτες επιλέγουν: δηλαδή με υποδειγματική εξυπηρέτηση, ευκολία και σε ανταγωνιστικές τιμές. Στον τομέα της ασφάλισης υγείας, η ING Ελλάδος διαθέτει μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία, προσφέροντας ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και επιλέγοντας συνεργασίες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους ασφαλισμένους της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.