Αρχική InfoDad Πληροφορίες για τη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη στη Ραφήνα αναζητά η Αστυνομία

Πληροφορίες για τη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη στη Ραφήνα αναζητά η Αστυνομία

b86d3__

Η Αστυνομία καλέι τους πολίτες που γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση ή τα στοιχεία ταυτότητος του θύματος να επικοινωνήσουν με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, έδωσε πριν από λίγο πληροφορίες για τα στοιχεία ταυτότητας της άγνωστης γυναίκας, που βρέθηκε δολοφονημένη στις 23 Αυγούστου 2013 στη περιοχή της Ραφήνας. Πρόκειται για λευκή γυναίκα, ύψους 1,60 μ. περίπου, παχύσαρκη, με κοντά βαμμένα καστανοκόκκινα μαλλιά και εκτιμώμενη ηλικία τα 70 έτη. Κατά τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ολική απουσία οδόντων. Επίσης διαπιστώθηκε ότι είχε υποβληθεί κατά το παρελθόν σε επέμβαση αφαίρεσης γεννητικών οργάνων. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και καλούνται οι πολίτες που γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση ή τα στοιχεία ταυτότητος του θύματος να επικοινωνήσουν με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.