Αρχική InfoMommy Νέα Πληρωμή για την Κάρτα Αλληλεγγύης - Πληρώθηκε το επίδομα ενοικίου

Πληρωμή για την Κάρτα Αλληλεγγύης - Πληρώθηκε το επίδομα ενοικίου

Χωρίς καθυστέρηση, κανονικά στην προκαθορισμένη ημερομηνία πίστωσης πρόκειται να γίνει η πληρωμή για την Κάρτα Αλληλεγγύης αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με δηλώσεις της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου.

Η κ. Φωτίου έχει διαμηνύσει ότι η κάρτα αλληλεγγύης δεν θα καθυστερήσει να πιστωθεί, παρά την καθυστέρηση που παρουσιάστηκε τον προηγούμενο μήνα, θα πιστωθεί κανονικά. Η πίστωση των χρημάτων σε περίπου 145.000 δικαιούχους πρόκειται να γίνει η στις 23 ή στις 24 Νοεμβρίου. Οι κάρτες ενεργοποιούνται για πέμπτη φορά. Το συνολικό ποσό που θα κατατεθεί θα ανέρχεται στα 16 εκ. ευρώ κι αφορά 145.537 δικαιούχους οι οποίοι δικαιούνται από 70 ως 220 ευρώ, ανάλογα με το εισόδημα τους. Για το επίδομα ενοικίου ορισμένοι δικαιούχοι πληρώθηκαν το δικαιούμενο ποσό την Παρασκευή χωρίς όμως να υπάρξει ανακοίνωση για το ύψος της καταβολής και τον αριθμό των δικαιούχων.

www.dikaiologitika.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.