Πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων περιμένουν μικρούς & μεγάλους στο Αεροδρόμιο της Αθήνας!

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιχνιδιάρικα ξωτικά, «αστέρια» του κινηματογράφου, αστείες σκιτσογραφίες και πολλές χαρούμενες εκπλήξεις περιμένουν επισκέπτες και επιβάτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, 09:00 – 14.00, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

Movie stars, Mickey & Minnie

Αυτές τις γιορτές το Αεροδρόμιο υποδέχεται δύο πολύ αγαπητά αστέρια του κινηματογράφου! Ο Mickey και η Minnie φορούν τα «χριστουγεννιάτικα» τους και υποδέχονται επιβάτες και επισκέπτες του Αεροδρομίου. Φωτογραφίζονται με τον κόσμο και μοιράζουν χριστουγεννιάτικες κάρτες με τις καλύτερες ευχές!

Μπαλονοκατασκευές

Οι γιορτές είναι παραμύθι και ατελείωτο παιχνίδι για όλους! Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και σκυλάκια, καμηλοπαρδάλεις, αρκουδάκια, παπαγαλάκια, καρδιές, λουλούδια, ξίφη και πολλά ακόμη, γίνονται το πιο μαγικό δώρο για τα παιδιά από το ξωτικό του Άι Βασίλη!

Facepainting

H Άι Βασιλίτσα βάλθηκε να μεταμορφώσει τον κόσμο ξεκινώντας από τα παιδιά. Θα επιλέξουν τα χρώματα και τα σχέδια και η Άι Βασιλίτσα δεσμεύεται να βάλει όλη την τέχνη της για το πιο μαγευτικό αποτέλεσμα!

«Νταν» το ξωτικό

Ο Νταν το ξωτικό είναι διαφορετικός από τους άλλους και έρχεται να διασκεδάσει και να καταπλήξει μικρούς και μεγάλους με τις μοναδικές του ικανότητες! Του αρέσει να παίζει, να χαίρεται και να μοιράζεται τις γνώσεις του. Μια διαδραστική χριστουγεννιάτικη παράσταση για όλους τους επισκέπτες και επιβάτες του Αεροδρομίου.

Unplugged μελωδίες σαξοφώνου

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες βάζουν σε εορταστικό κλίμα όσους βρίσκονται στο Αεροδρόμιο και κάνουν τη διάθεσή τους παραμυθένια ταξιδιάρικη! Επαγγελματίας μουσικός αφήνει το μαγευτικό ήχο του σαξόφωνου να πλημμυρίσει το χώρο σε όλο το επίπεδο αναχωρήσεων, με γνωστά jazz κομμάτια και το αγαπημένο Fly me to the moon!

Σκιτσογραφίες

Ένα ξωτικό με πολύ χιούμορ δημιουργεί τις πιο εορταστικές γελοιογραφίες μικρών και μεγάλων για να μας κάνει να δούμε με άλλα μάτια τον ίδιο μας τον εαυτό και μας αφήνει με το πιο όμορφο αναμνηστικό από τη χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στο Αεροδρόμιο της Αθήνας!