Αρχική InfoTeens Sports Ποδηλατικό ραντεβού στο 4ο Athens Bike Festival (20-22/9)

Ποδηλατικό ραντεβού στο 4ο Athens Bike Festival (20-22/9)

teens-on-bikes-art-9159db849d02ec07Σκέφτεσαι να αρχίσεις πιο εντατικά τις βόλτες με το ποδήλατο; Ψάχνεις να βρεις το κατάλληλο τύπο ποδηλάτου αλλά δεν ξέρεις που να απευθυνθείς; Τότε μην χάσεις το Athens Bike Festival που διοργανώνεται για τέταρτη φορά, στην Αθήνα, από τις 20 έως 22 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Οι διοργανωτές του Athens Bike Festival σε συνεργασία με την T.M.A Travel Media Applications (Cyprus) Ltd, δημιουργούν φέτος, στο χώρο του Athens Bike Festival μια «γειτονιά» με τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς, με στόχο την ενημέρωση των επισκεπτών του φεστιβάλ αναφορικά με τις δυνατότητες επιλογών για αποδράσεις και διακοπές με το ποδήλατο. Μια γιορτή του ποδηλάτου στο κέντρο της Αθήνας που έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία στους φίλους του ποδηλάτου να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο και να έρθουν σε στενότερη επαφή με την ποδηλατική κοινότητα που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στην πόλη μας.

BIKE1Το Bike Festival οργανώνεται κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (European Mobility Week) – της πανευρωπαϊκής εκστρατείας που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες ως προς τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, του ποδηλάτου και του περπατήματος για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη.

Δύο είναι οι βασικοί άξονες του φεστιβάλ:

- Ποδήλατα: Οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν τις εναλλακτικές που έχει να τους προσφέρει η αγορά σε όλες τς κατηγορίες ποδηλάτων, με έμφαση στις προτάσεις για ποδήλατα πόλης – συμβατικά, αναδιπλούμενα, ηλεκτρικά.

- Εκδηλώσεις: Διαδραστικές ή μη, οι εκδηλώσεις σκοπό έχουν να δημιουργήσουν την αίσθηση της γιορτής, να δώσουν την ευκαιρία της συμμετοχής, να εκπαιδεύσουν, να εμπνεύσουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και κίνησης μέσα στην πόλη.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

Eίσοδος ελεύθερη
"Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100
Γκάζι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.