Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ποδηλατώ στην Καλαμαριά

Ποδηλατώ στην Καλαμαριά

+ι+¬+++_+¬+-_Ε+¬++_Β+¬+-+ψ+- _Δ_Ε+_+_ +γ+-+¬+-+-+-_Β+¦+υ 1Πρόκειται για την τελευταία αθλητική δράση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων με τίτλο «Καλαμαριά Αθλητικό καλοκαίρι 2013», με σκοπό να προσφέρει στιγμές ξεγνοισιάς και εκτόνωσης σε μικρούς και μεγάλους.

Η ποδηλατοδρομία θα καλύψει συνολικά 10 χιλιόμετρα, μέσα στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καλαμαριάς, δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας και παιδιά με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας σε συνεργασία με την Ανατολική Α.Ε. και εντάσσεται στο σύνολο των δέκα αθλητικών εκδηλώσεων, μέσα από τις οποίες οι δύο συνδιοργανωτές προσπαθούν να πετύχουν τη μαζική συμμετοχή και να αναδείξουν τη σημασία της βιώσιμης αστικής κινητικότητας στην τοπική κοινωνία.

Πληροφορίες της δράσης:

Ώρα προσέλευσης: 17:00μ.μ, στην αφετηρία:Κέντρο Εξυπηρέτησης Μετακινούμενων, (Κ.Ε.Μ.) Αιγαίου & Πόντου.
Ώρα έναρξης : 18:00 μ.μ
Αφετηρία : Κ.Ε.Μ Αιγαίου & Πόντου.

+ι+¬+++_+¬+-_Ε+¬++_Β+¬+-+ψ+- _Δ_Ε+_+_ +γ+-+¬+-+-+-_Β+¦+υ 2Η απόσταση καθορίζεται σε 10 χιλιόμετρα στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καλαμαριάς. Συγκεκριμένα, με εκκίνηση από την είσοδο του Κ.Ε.Μ. Αιγαίου & Πόντου, η διαδρομή θα έχει ώς εξής: Μεταμορφώσεως - Χηλής-Πλαστήρα-Ερυθραίας-Πολυβίου-Ησιόδου-Χανίων-Σμύρνης-Μιαούλη και Αδ.Κοραή.
Στάση ξεκούρασης 20΄-30΄ : Πλατεία Σκρά-Μαρμαρά-Ι.Πασσαλίδη-Πόντου-Μεταμορφώσεως-Κερασούντος-Θ.Σοφούλη.
Τερματισμός : Επί της Σοφούλη στο ύψος του δρόμου καθόδου προς την Πλαζ Αρετσούς.
Συγκέντρωση συμμετεχόντων μετά τον τερματισμό: Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων Πλαζ Αρετσούς, στην είσοδο του αναψυκτήριου.

Μετά το πέρας της ποδηλατοδρομίας, θα απονεμηθούν αναμνηστικά δίπλωματα συμμετοχής και θα κληρωθούν δύο ποδηλάτα για τους νικητές. Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο, στο χώρο της πλαζ Αρετσούς, με DJ και συναυλία με τον Χρήστο Κωσταρά και το συγκρότημα «Μουσικές Υποθέσεις».

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στην Ευρωπαική Εβδομάδα Χωρίς Αυτοκίνητο ή Ευρωπαική Εβδομάδα Κινητικότητας (EUROPEAN MOBILITY WEEK) και στο Ευρωπαικό έργο INVOLVE.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.