Ποια διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έχει δυσλεξία;

wenn20576291Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Jennifer Aniston στο περιοδικό The Hollywood Reporter μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα της δυσλεξίας που αντιμετωπίζει.

«Κατάλαβα ότι έχω δυσλεξία όταν πήγα να πάρω μια συνταγή για γυαλιά», είπε η διάσημη ηθοποιός. «Μου φόρεσαν ένα ζευγάρι γυαλιά με έναν μπλε και έναν κόκκινο φακό και μου είπαν να διαβάσω μια παράγραφο. Ύστερα, έπρεπε να απαντήσω σε 10 ερωτήσεις που βασίζονταν σε ό, τι είχα διαβάσει και νομίζω ότι απάντησα σωστά μόνο σε τρεις από αυτές».

176519449Η αρραβωνιαστικιά του Justin Theroux συνέχισε: «Τότε με εξέτασαν μέσω υπολογιστή για να δουν πού πηγαίνουν τα μάτια μου όταν διαβάζω. Συνειδητοποίησα ότι προσπερνούσα τέσσερις λέξεις και πήγαινα ξανά πίσω στις δύο προηγούμενες. Είχα, επίσης, ένα «τεμπέλικο» που έπρεπε να μου το διορθώνουν σε κάθε φωτογράφιση».

Η 45χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι η δυσλεξία μείωσε σε σημαντικό βαθμό την αυτοπεποίθηση της: «Νόμιζα ότι δεν ήμουν έξυπνη. Τώρα, κατάλαβα πού οφείλονταν όλες οι τραυματικές εμπειρίες και τα αισθήματα μειονεξίας των παιδικών μου χρόνων».

Η Jennifer Aniston δεν δίστασε να απαντήσει στο μεγάλο ζήτημα του μωρού: «Ακούστε, αυτό είναι ένα θέμα που με έχει κουράσει. Εκνευρίζομαι με αυτό, μόνο και μόνο επειδή είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα. Ποιος ξέρει αν αυτό πρόκειται να συμβεί; Το θέλουμε πολύ. Βάζουμε τα δυνατά μας γι αυτό!».