Αρχική InfoMommy Σχέσεις Ποια είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα ζευγάρια;

Ποια είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα ζευγάρια;

Romantic_love_romantic_couple_wallpaper_download_free (25)Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα που τίθενται μεταξύ των ζευγαριών έγκειται στο ποια είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας η οποία και θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη ευτυχία και θα χαρίσει μακροημέρευση και αγάπη για μια ζωή. Σύμφωνα λοιπόν με σχετική έρευνα η ιδανική διαφορά ανάμεσα στα ζευγάρια είναι τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες, με την προϋπόθεση ότι μεγαλύτερος είναι ο άντρας.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε σε δείγμα 2.000 ενηλίκων για λογαριασμό της ιστοσελίδας Confused.com έδειξε ότι μόλις το 1% των γυναικών πιστεύουν ότι η «ιδανική σχέση» είναι με έναν νεότερό τους άντρα.Ακόμη, μόνο το 2% των αντρών δήλωσαν ότι θα ήθελαν να έχουν σχέση με μια μεγαλύτερη γυναίκα και να έχουν το ρόλο του «toyboy».

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων απάντησε ότι είναι προτιμότερο να υπάρχουν κάποια χρόνια διαφοράς ηλικίας. Το 40% εκτιμά ότι το ιδανικό είναι τρία με τέσσερα χρόνια, ενώ το 30% αυτών απάντησαν ότι η ηλικιακή διαφορά ενός άντρα με μια γυναίκα που έχουν δεσμό πρέπει να είναι στα πέντε με έξι χρόνια.

Σύμφωνα με την σύμβουλο σχέσεων Julia Cole, στην οποία απευθύνθηκε η Daily Mail, οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα ζευγάρια έχουν αρχίσει να γίνονται πιο κοινές και να γίνονται πιο αποδεκτές πλέον. «Τα ζευγάρια που έχουν ωστόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας συνήθως αντιμετωπίζουν προβλήματα στην πορεία που δεν μπορούσαν να τα δουν στην αρχή της σχέσης.

Αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη από δέκα χρόνια και η σχέση γίνει σοβαρή, είναι σημαντικό το ζευγάρι να συζητήσει και να ξεκαθαρίσει θέματα που έχουν να κάνουν τη στάση τους απέναντι στο χρήμα και πώς το διαχειρίζονται, το αν θα αποκτήσουν οικογένεια και πώς ενδέχεται να αντιδράσουν οι οικείοι τους στην απόφασή τους να είναι μαζί».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.