Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Ποια είναι τα 5 συχνά λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ;

Ποια είναι τα 5 συχνά λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ;

Young-beautiful-woman-applying-make-upΤο makeup είναι ρουτίνα για τις περισσότερες γυναίκες. Έχει γίνει απαραίτητο για κάθε τους εμφάνιση. Από το πρωί μέχρι το βράδυ και για όλες τις περιστάσεις, οι γυναίκες δεν μπορούν χωρίς αυτό. Όμως, η εφαρμογή του είναι πάντα σωστή;

Έντονα μάτια - Έντονα χείλη
Ένα συχνό λάθος που κάνουν οι περισσότερες είναι ότι μακιγιάρουν έντονα τα μάτια τους και τα χείλη τους. Αυτό κάνει το makeup φορτωμένο και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κολακευτικό. Προτιμήστε να τονίσετε μία από τις δύο περιοχές.

Έντονη μάσκαρα
Σπανίως χρειάζεται να βάζετε πολλές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας. Τοποθετήστε λιγότερη ποσότητα για να αποκτήσετε σαγηνευτικό "βλέμμα ελαφιού". Η έντονη μάσκαρα κάνει τις βλεφαρίδες να κολλάνε μεταξύ τους δίνοντας ένα πολύ κακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.