Αρχική InfoMommy Συμβουλές Ποια σκεύη απαγορεύεται να βάλουμε στο φούρνο μικροκυμάτων;

Ποια σκεύη απαγορεύεται να βάλουμε στο φούρνο μικροκυμάτων;

microwave2Μας χαρίζει ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου -ειδικά τις ημέρες που δεν έχουμε προλάβει να μαγειρέψουμε και χρειάζεται να ζεστάνουμε το χθεσινό φαγητό- όμως υπάρχουν ορισμένοι κανόνες σχετικά με τη χρήση του φούρνου μικροκυμάτων που ίσως δεν γνωρίζετε. Ποια σκεύη είναι απαγορευμένα για το ζέσταμα του φαγητού στα μικροκύματα; Δείτε παρακάτω και φροντίστε να αποφύγετε τη χρήση τους.

non_branded_food_boxes_41. Χάρτινες συσκευασίες από fast food – Εάν θέλετε να ζεστάνετε την πίτσα ή τα σουβλάκια που περίσσεψαν από το προηγούμενο βράδυ, φροντίστε πρώτα να τα βγάλετε από τη χάρτινη συσκευασία καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πυρκαγιάς.

Μαγειρικά σκεύη 62. Μεταλλικά σκεύη και πιάτα με μεταλλικές λεπτομέρειες – Τα μικροκύματα αντανακλώνται από το μέταλλο, οπότε ο φούρνος σας μπορεί να χαλάσει ή ακόμη και να εκραγεί!

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.