Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου λόγω παγετού

Πολλά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν ούτε αύριο, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, λόγω παγετού και τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης

Σε όσες περιοχές και  για όσες μέρες κλείνουν οι σχολικές μονάδες με απόφαση του Δήμου λόγω καιρικών συνθηκών θα παρέχεται τηλεκπαίδευση από τις σχολικές μονάδες με βάση το πρόγραμμα και τις ώρες που ήδη ισχύουν.

Το άρθρο διαρκώς ανανεώνεται

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου λόγω παγετού

Δ. Φλώρινας και Δ. Αμυνταίου

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας και του Δήμου Αμυνταίου, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, που αγγίζει και τους μείον 20 βαθμούς κελσίου. Oι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δ. Καστοριάς και Άργους Ορεστικού

Κλειστά θα είναι και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού με αποφάσεις των Δημάρχων, λόγω του παγετού.

Δήμος Εορδαίας

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, του ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, καθώς και των δημοτικών παιδικών σταθμών.

Κοζάνη

Εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του ολικού παγετού που επικρατούν στην Δυτική Μακεδονία, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης,  τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 θα παραμείνουν κλειστά.

Δ. Λήμνου

Με απόφαση του Δημάρχου Λήμνου, Δημήτρη Μαρινάκη και αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Δήμου Λήμνου, λόγω του παγετού και για λόγους ασφάλειας μαθητών και διδασκόντων.

Δήμος Βελβεντού

Λόγω των υπερβολικά χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού στην περιοχή και επειδή δεν είναι εφικτός ο τακτικός αερισμός των σχολείων τόσο για την αποφυγή του κορωνοϊού και των άλλων κρυολογημάτων ή λοιμώξεων ή και ατυχημάτων, το Δημοτικό Σχολείο, τα Νηπιαγωγεία και ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021.

Δήμος Σερβίων

Κλειστά θα παραμείνουν με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου, τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Σερβίων, αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Οι Παιδικοί Σταθμοί θα ανοίξουν στις 9:00 π. μ.