Αρχική Καλοκαιρινός Οδηγός Επιβίωσης Ποιες ώρες είναι καταλληλότερες να κολυμπούν τα παιδιά και για πόσο χρονικό διάστημα;

Ποιες ώρες είναι καταλληλότερες να κολυμπούν τα παιδιά και για πόσο χρονικό διάστημα;

kids-swimming-pool_2986773bΤα παιδιά λατρεύουν τη θάλασσα και το κολύμπι τόσο πολύ που αν ήταν στο χέρι τους θα μπορούσαν να παραμένουν στο απέραντο γαλάζιο για όλη την ημέρα. Ο Παιδίατρος και Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής κ. Παναγιώτης Σπυρίδης διευκρινίζει ότι οι καταλληλότερες ώρες για να κολυμπούν τα παιδιά είναι πριν τις 11:00 και μετά τις 16:00  διότι η δύναμη του Ήλιου είναι περιορισμένη οπότε δεν υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ηλιακής ακτινοβολίας. Βέβαια, αναφορικά με τη διάρκεια της παραμονής στο νερό όπως ξεκαθαρίζει και ο κ. Σπυρίδης δεν υπάρχει κάποια γενική σύσταση καθώς όλα είναι συναρτηση της ηλικίας του παιδιού, των καιρικών συνθηκών αλλά και κατά πόσο το παιδί πειθαρχεί στις οδηγίες των γονέων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.