Αρχική Νέα Ποινή κάθειρξης πάνω από 100 χρόνια στους γονείς που κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους

Ποινή κάθειρξης πάνω από 100 χρόνια στους γονείς που κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους

abused-girl-620x349Βαριές ποινές κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Πύργου στους δύο γονείς που συνελήφθησαν τον περασμένο Μάϊο στην περιοχή της Πάτρας με την κατηγορία ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά  τρία από τα τέσσερα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, στον πατέρα επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 123 χρόνων και στη μητέρα ποινή κάθειρξης 103 χρόνων. Για αμφότερους η ποινή ορίστηκε στα 25 χρόνια. Επίσης, το δικαστήριο αποφάσισε την 10ετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων. Οι δύο γονείς είχαν συλληφθεί στις αρχές του περασμένου Μαΐου σε περιοχή της Πάτρας, έπειτα από καταγγελία που είχε κάνει ένα από τα παιδιά, καθώς και ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.