Ποιο είναι το κατάλληλο τραπέζι για την τραπεζαρία σας;

Η επιλογή του κατάλληλου τραπεζιού για την τραπεζαρία δεν έχει να κάνει μόνο με το ποιο σας αρέσει περισσότερο από όλα όσα έχετε δει. Στην πραγματικότητα, έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το σχήμα του, το χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας, αλλά και το μέγεθος του δωματίου στο οποίο θα τοποθετηθεί. Διαβάστε παρακάτω και δείτε πώς κάθε σχήμα τραπεζιού διαμορφώνει διαφορετικά το χώρο σας.

Παραλληλόγραμμο: Αποτελεί το πιο διαδεδομένο σχήμα τραπεζιού αλλά και το πλέον πρακτικό, μιας και τα περισσότερα δωμάτια που χρησιμοποιούνται ως τραπεζαρίες είναι παραλληλόγραμμα. Στα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου τραπεζιού συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι μπορεί να φιλοξενήσει γύρω του περισσότερα από τέσσερα άτομα. Επιπλέον, τα παραλληλόγραμμα τραπέζια δέχονται προεκτάσεις με αποτέλεσμα να αποτελούν καλή λύση και για στενόμακρους χώρους. Αν η επιλογή σας τείνει προς αυτό το σχήμα, σημειώστε ότι το ιδανικό μέγεθός του πρέπει να είναι έχει μήκος τουλάχιστον 1 μέτρο και πλάτος 95 εκατοστά, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε άνετα τα πιάτα σας και τα διακοσμητικά σας αντικείμενα πάνω του.

Τετράγωνο: Τα τετράγωνα τραπέζια αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τις γωνίες και το σχήμα των τετράγωνων χώρων. Επιπλέον, αποτελούν ιδανική λύση αν σας αρέσει να απολαμβάνετε τα γεύματά σας συνοδεία λίγων και καλών φίλων καθώς, λόγω του σχήματός τους, δεν μπορούν να φιλοξενήσουν πολλά άτομα. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργούν αίσθηση χαλαρότητας και οικειότητας στους καλεσμένους σας, ενώ δίνουν στο χώρο σας πιο ζεστό και φιλικό χαρακτήρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com