Αρχική Deco Ποιο είναι το κατάλληλο τραπέζι για την τραπεζαρία σας;

Ποιο είναι το κατάλληλο τραπέζι για την τραπεζαρία σας;

Η επιλογή του κατάλληλου τραπεζιού για την τραπεζαρία δεν έχει να κάνει μόνο με το ποιο σας αρέσει περισσότερο από όλα όσα έχετε δει. Στην πραγματικότητα, έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το σχήμα του, το χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας, αλλά και το μέγεθος του δωματίου στο οποίο θα τοποθετηθεί. Διαβάστε παρακάτω και δείτε πώς κάθε σχήμα τραπεζιού διαμορφώνει διαφορετικά το χώρο σας.

Παραλληλόγραμμο: Αποτελεί το πιο διαδεδομένο σχήμα τραπεζιού αλλά και το πλέον πρακτικό, μιας και τα περισσότερα δωμάτια που χρησιμοποιούνται ως τραπεζαρίες είναι παραλληλόγραμμα. Στα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου τραπεζιού συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι μπορεί να φιλοξενήσει γύρω του περισσότερα από τέσσερα άτομα. Επιπλέον, τα παραλληλόγραμμα τραπέζια δέχονται προεκτάσεις με αποτέλεσμα να αποτελούν καλή λύση και για στενόμακρους χώρους. Αν η επιλογή σας τείνει προς αυτό το σχήμα, σημειώστε ότι το ιδανικό μέγεθός του πρέπει να είναι έχει μήκος τουλάχιστον 1 μέτρο και πλάτος 95 εκατοστά, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε άνετα τα πιάτα σας και τα διακοσμητικά σας αντικείμενα πάνω του.

Τετράγωνο: Τα τετράγωνα τραπέζια αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τις γωνίες και το σχήμα των τετράγωνων χώρων. Επιπλέον, αποτελούν ιδανική λύση αν σας αρέσει να απολαμβάνετε τα γεύματά σας συνοδεία λίγων και καλών φίλων καθώς, λόγω του σχήματός τους, δεν μπορούν να φιλοξενήσουν πολλά άτομα. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργούν αίσθηση χαλαρότητας και οικειότητας στους καλεσμένους σας, ενώ δίνουν στο χώρο σας πιο ζεστό και φιλικό χαρακτήρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.