Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Ποιο είναι το μυστικό την ώρα του μπάνιου για υγιή και ευτυχισμένα μωρά;

Ποιο είναι το μυστικό την ώρα του μπάνιου για υγιή και ευτυχισμένα μωρά;

SHOT_02_US_MONTEREY_ZEMBIK_0118_COMP05_ANDΑπό τη στιγμή της γέννησής του, ένα μωρό χρειάζεται διαρκώς αγάπη και φροντίδα. Στο JOHNSON'S® Baby γνωρίζουν ότι η φροντίδα του μωρού είναι μία από τις πιο τρυφερές εμπειρίες της ζωής του. Για αυτό με ιστορία πάνω από 120 χρόνια, είναι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν τα πιο ασφαλή, απαλά και με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, προϊόντα βρεφικής περιποίησης. Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τις καθημερινές ρουτίνες του μωρού και να σας βοηθούν να απολαύσετε την κάθε στιγμή μαζί του.

Το JOHNSON’S® Baby δημιουργεί ένα παγκόσμιο κίνημα για να εμπνεύσει τους γονείς να μετατρέψουν τις καθημερινές ρουτίνες σε κάτι πολύ περισσότερο με το σύνθημα SO MUCH MORE™.

Η εκστρατεία υπογραμμίζει τα οφέλη της ώρας του μπάνιου για την ανάπτυξη ευτυχισμένων και υγιών παιδιών. Το JOHNSON’S® Baby καινοτομεί στην επιστήμη, θέτει παγκόσμια πρότυπα στην περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας και ανοίγει πλέον το δρόμο στη βρεφική περιποίηση, προωθώντας την έρευνα για τη σημασία των πολυαισθητηριακών εμπειριών στην ανάπτυξη ευτυχισμένων και υγιών μωρών.

JNS_TOPTOTOE_500ML_PRESS_13_05_2014Η παγκόσμια εκστρατεία SO MUCH MORE™ αφορά τη βελτίωση των καθημερινών συνηθειών, συμπεριλαμβανομένης της ώρας του μπάνιου, ώστε να διεγείρονται οι αισθήσεις του μωρού και να δίνεται στους γονείς μια ευκαιρία να καλλιεργήσουν την ικανότητα του μωρού να μαθαίνει, να σκέπτεται, να αγαπά και να μεγαλώνει. Η εκστρατεία ξεκινά σε όλον τον κόσμο και με μια νέα διαφημιστική εκστρατεία.

Σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα του JOHNSON’S® Baby, το 84% των γονέων δηλώνουν ότι η ώρα του μπάνιου συγκαταλέγεται στον καλύτερο ποιοτικό χρόνο που έχουν με τα παιδιά τους, ενώ πολλοί υποτιμούν τη δύναμή της και τα οφέλη της. Ωστόσο, νέα και θεμελιώδη επιστημονικά ευρήματα αποκαλύπτουν ότι οι πολυαισθητηριακές εμπειρίες είναι εξαιρετικά σημαντικές για τη διαμόρφωση του αναπτυσσόμενου εγκεφάλου του μωρού. Δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να αγγίξουν, να δουν, να μυρίσουν και να ακούσουν, το μπάνιο προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να δεθούν με το μωρό τους.

JNS_BABY_OIL_REG_200ML_PPOINT_13_05_2014Νέες έρευνες αποκαλύπτουν ότι το καθημερινό άγγιγμα και το μασάζ σε ένα μωρό είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη σωματική και πνευματική ανάπτυξη και την επικοινωνία του μωρού. Το JOHNSON’S® Baby πρωτοπορεί αναδεικνύοντας τη σημασία μιας εμπλουτισμένης καθημερινής ρουτίνας, που βοηθά το τρυφερό σας άγγιγμα να διεγείρει απαλά τις αισθήσεις του μωρού σας και να καλλιεργήσει τον αναπτυσσόμενο εγκέφαλό του.

Η δύναμη της αφής
Οι μελέτες έδειξαν ότι το καθημερινό άγγιγμα και το μασάζ μπορούν να οδηγήσουν στη βελτίωση της φυσιολογικής, της γνωστικής, της συναισθηματικής και της κοινωνικής ανάπτυξης. Πιο συγκεκριμένα, έχει αποδειχθεί ότι το καθημερινό βρεφικό μασάζ βελτιώνει τη διανοητική ανάπτυξη και αυξάνει την εγρήγορση και την προσοχή. Οι πρώτοι συναισθηματικοί δεσμοί του μωρού σας αναπτύσσονται μέσω της φυσικής επαφής και λειτουργούν ως βάση για τη συναισθηματική και διανοητική του ανάπτυξη αργότερα στη ζωή. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι πραγματικά ιδιαίτερο.

JNS_BABY_SHAMPOO_REG_750ML_PPOINT_12_05_2014Η δύναμη της όσφρησης
Το μωρό σας μπορεί να μυρίζει πριν ακόμα γεννηθεί - περίπου από την 28η εβδομάδα της κύησης! Έχει αποδειχθεί ότι οι ευχάριστες και οικείες μυρωδιές βελτιώνουν τη διάθεση, την ηρεμία και την εγρήγορση, ενώ η μυρωδιά της μητέρας βοηθά το μωρό να σταματήσει να κλαίει. Επιπλέον, η όσφρηση είναι σημαντική από την 1η ημέρα, καθώς τα νεογέννητα χρησιμοποιούν την αίσθηση της όσφρησης για να εξοικειωθούν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη αίσθηση.

Εδώ και πολλά χρόνια, το JOHNSON’S® Baby έχει δεσμευθεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη ευτυχισμένων και υγιών μωρών. Πέραν της ανάπτυξης ασφαλών, ήπιων και απαλών προϊόντων, το JOHNSON’S® Baby πιστεύει στον εμπλουτισμό της καθημερινής ρουτίνας της βρεφικής περιποίησης που ξεκλειδώνει και απελευθερώνει όλη τη δύναμη των αισθήσεων. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για το JOHNSON’S® Baby από το να εξασφαλίσει ένα γεμάτο ερεθίσματα νέο ξεκίνημα και ένα γεμάτο ζωή μέλλον για τα μωρά σε όλον τον κόσμο. Γιατί το JOHNSON’S® Baby ξέρει ότι, όσον αφορά την ανατροφή των μωρών, πρέπει να προσφέρουμε πάντα περισσότερα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.