Αρχική InfoSchool Δημοτικό Ποιο είναι το τυχερό σχολείο που απέκτησε τη «Ψηφιακή Τάξη» της Samsung ;

Ποιο είναι το τυχερό σχολείο που απέκτησε τη «Ψηφιακή Τάξη» της Samsung ;

a8e5be200087691aebaf983562be7073_XLΗ Samsung Electronics Hellas συμμετείχε σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσία του δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Ανδρέα Ευθυμίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της «Ψηφιακής Τάξης» που έχει εγκατασταθεί στο σχολείο από τη Samsung.

Τόσο οι μαθητές, όσο οι δάσκαλοι και οι γονείς, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες που προσφέρονται στην εκπαίδευση μέσω της τεχνολογίας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του εξοπλισμού της «Ψηφιακής Τάξης». Ο εξοπλισμός αυτός αποτελείται από διαδραστικό πίνακα, υπολογιστές και tablets, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται η απαραίτητη τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση. Με την «Ψηφιακή Τάξη», μαθητές και δάσκαλοι έχουν πρόσβαση σε τεχνολογικές δεξιότητες και γνώσεις, απαραίτητα εφόδια για τη νέα ψηφιακή εποχή.

«Η Samsung επιθυμεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην παροχή ευκαιριών επιμόρφωσης προς τους νέους. Αυτό το επιτυγχάνουμε, παρέχοντας πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες, στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και σε εκπαίδευση τόσο δασκάλων όσο και μαθητών μέσω μακροπρόθεσμων προγραμμάτων στα σχολεία, καθώς και με επιπλέον επιμόρφωση. Μεταξύ του 2013 και του 2014, το πρόγραμμα της Samsung έχει ωφελήσει περισσότερους από 4.000 μαθητές και 1.000 δασκάλους σε 6 πόλεις σε όλη την Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Μιχάλης Μόσχος, Marketing Director της Samsung Electronics Hellas.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.