Ποιο είναι το χτένισμα που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά;

Είμαστε στο τέλος του φθινοπώρου και κοντά στην έναρξη του χειμώνα, είμαστε επίσης κοντά στη νέα χρονιά. Τις τάσεις του φθινοπώρου στη μόδα και την ομορφιά ετοιμάζονται να διαδεχθούν οι τάσεις του χειμώνα, έστω κι αν πάνω-κάτω είναι ίδιες ή παρόμοιες, και ήδη απ’ αυτές που αφορούν τα μαλλιά έχει ξεχωρίσει το must χτένισμα του 2017.

Το haircut της νέας χρονιάς είναι το κοντό καρέ με αφέλειες! Μάλιστα, θεωρείται μια επιλογή πολύ cool και σαφώς πιο τολμηρή από το μακρύ καρέ (lob) που κυριάρχησε στις τάσεις τα τελευταία χρόνια. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι το κοντό καρέ (bob) με αφέλειες ταιριάζει σχεδόν σε κάθε πρόσωπο, αρκεί καθεμία που θέλει να το δοκιμάσει να επιλέξει τις σωστές αφέλειες για το πρόσωπό της.

Επίσης, ο  χειμώνας θεωρείται ιδανική εποχή για ένα κοντό καρέ με αφέλειες σε σχέση με το καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί από τη μία, οι αφέλειες δεν θα κολλάνε στο πρόσωπο τις πολύ ζεστές μέρες και από την άλλη, δεν χρειάζεται να πιάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα – όπως συμβαίνει συνήθως το καλοκαίρι εξαιτίας της ζέστης – και να «χαλάς» το χτένισμά σου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο joytv.gr

haircut