Αρχική InfoDad Ποιο μη συνδρομητικό κανάλι θα μεταδώσει το “Basketball World Cup 2014” της Ισπανίας και το “EuroBasket 2015” της Ουκρανίας

Ποιο μη συνδρομητικό κανάλι θα μεταδώσει το “Basketball World Cup 2014” της Ισπανίας και το “EuroBasket 2015” της Ουκρανίας

eurobasket-2015-logo

Μία ευχάριστη είδηση για τους φαν του μπάσκετ που δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τους μεγάλους αγώνες, έγινε πριν λίγο γνωστή.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, η FIBA προχώρησε στην ανάθεση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων των κορυφαίων διοργανώσεων του μπάσκετ για το 2014 και 2015.

Έτσι, βάσει της συγκεκριμένης συμφωνίας, ο ΑΝΤ1 θα είναι το μόνο ιδιωτικό, μη συνδρομητικό δίκτυο στην Ελλάδα, που θα προβάλει τους αγώνες “Basketball World Cup 2014” της Ισπανίας και του “EuroBasket 2015” της Ουκρανίας, συνεχίζοντας έτσι τη σχέση που ξεκίνησαν από το 2013 με τη FIBA, για τη μετάδοση του Eurobasket της Σλοβενίας.

Οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τις δύο κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις αποκλειστικά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, αλλά και μέσω διαδικτύου από το antenna.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.