Ποιον δήμο της Αττικής θα επισκεφθεί σίγουρα φέτος ο Άγιος Βασίλης;

Μετά τα διασκεδαστικά κουκλοθεατρικά βίντεο με διάσημους συγγραφείς που ετοίμασε για όλα τα παιδιά η Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη Π.Φαλήρου, ο πολύ ενεργός αυτός Δήμος απέδειξε για ακόμα μια φορά την αγάπη του για το παιδί με μία γιορτινή δράση, στην οποία πρωταγωνιστής αυτή τη φορά θα είναι ο Άγιος Βασίλης!

Όπως ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος αναφέρει στη σχετική ανάρτησή του στο Facebook: 

Ποιος είπε ότι ο Άγιος Βασίλης δεν θα μας επισκεφθεί φέτος;

Ο αγαπημένος μας Άγιος, θα περάσει μέσα από τις γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου πάνω στο επιβλητικό άρμα του, συνοδευόμενος από τους βοηθούς του, τα ξωτικά!
Οι διαδρομές από τις οποίες θα περάσει ο Άγιος Βασίλης θα είναι έκπληξη και θα τις γνωρίζουν μονάχα τα ξωτικά και οι τάρανδοί του!

Η βόλτα του Άγιου Βασίλη στην πόλη μας, θα είναι σταθερά κινούμενη και το άρμα δεν θα σταματήσει ούτε για μια στιγμή, ώστε να αποφύγουμε τον επικίνδυνο συνωστισμό!

Και επειδή Άγιος Βασίλης χωρίς δώρα δεν γίνεται, η πρόκληση για μικρούς και μεγάλους, θα είναι να τραβήξουν την ωραιότερη φωτογραφία από την διέλευση του άρματος στις γειτονιές της πόλης και να τη στείλουν στο:
xmaspfaliro@palaiofaliro.gr
ώστε να συμμετάσχουν στον εορταστικό διαγωνισμό φωτογραφίας του Δήμου μας, με ένα δώρο έκπληξη.

Από σήμερα, λοιπόν, 22/12 έως και 31/12, οι Φαληριώτες θα περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τον Άγιο Βασίλη να φωνάζει ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ, ώστε να έχουν την ευκαιρία να τον δουν να περνά έξω από το σπίτι τους και να τους χαιρετά!