Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να κρεμάμε φωτογραφίες και κάδρα στον τοίχο; Δείτε προτάσεις για ένα σίγουρο αποτέλεσμα!

1.

Γεμίστε τους τοίχους με φωτογραφίες και κάντε τη διαφορά!

Είναι ένας όμορφος τρόπος να διακοσμήσουμε το σπίτι, αρκεί να ξέρουμε τον τρόπο. Οι όμορφες στιγμές που έχουν αποτυπωθεί σε χαρτί και που πάνω τους θα σταματά το βλέμμα μας καθημερινά, είναι ότι καλύτερο για να μας φτιάχνει η διάθεση.

2.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να κρεμάσετε πολλές φωτογραφίες μαζί; Πως θα κάνετε μια σύνθεση με διαφορετικά μεγέθη. Πόσο μεγάλη ή μικρή θα είναι αυτή σε σχέση με τον καναπέ σας;

Στις  εικόνες  επάνω βλέπετε με ποιους τρόπους μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά μεγέθη φωτογραφιών έτσι ώστε να έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα και να μην κάνετε πειράματα απευθείας στον τοίχο!

2

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, φτιάξτε ένα δεντράκι με φωτογραφίες! Μπορεί να είναι ένα απλό κλαδί στερεωμένο στον τοίχο απ’ όπου θα κρεμάσετε φωτογραφίες, ή ακόμα μπορεί να είναι κλαδιά σε ένα βάζο!

3

Αν θέλετε κάτι ποιο περίπλοκο και «πιάνει» το χέρι σας, τότε δοκιμάστε να ζωγραφίσετε ένα δέντρο στον τοίχο! Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και αποτυπώστε το αρχικά σε χαρτόνι. Στη συνέχεια, αντιγράψτε το στον τοίχο και προσθέστε τις φωτογραφίες που αγαπάτε!