Αρχική Παιδικά Εργαστήρια "Ποιος θα σώσει τις πεταλούδες από την παγίδα;" στο Ακαδήμεια (15/3)

"Ποιος θα σώσει τις πεταλούδες από την παγίδα;" στο Ακαδήμεια (15/3)

Butterfly ClipartΟταν ο ιστος της αράχνης πιάσει τις πεταλούδες…καποιος πρέπει να τις σώσει! Τα σκιουράκια με τα κοφτερα δόντια έρχονται να ελευθερώσουν τις πεταλούδες!Όλα αυτά θα συμβούν στο εργαστήρι δημιουργικής κίνησης για παιδια 3-6 ετών "Ποιος θα σώσει τις πεταλούδες από την παγίδα;" που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου στο Ακαδήμεια στις 15:30 το μεσημέρι.

ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ:
ΜΑΤΑ ΜΑΡΡΑ, Χορεύτρια, Χορογράφος, Δασκάλα Δημιουργικής κίνησης και σύγχρονου χορού

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
: 8 Ευρώ.Για όσα παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τη θεατρική παράσταση ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ στις 5:30μ.μ., το κόστος του εργαστηρίου και το εισιτήριο της παράστασης μαζί είναι στα 10 ευρώ και 8 ευρώ αντί για 10 το εισιτήριο του συνοδού τους.

Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»,
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,
210-5125600


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.