Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Πολλές ελλείψεις καθηγητών στο Λύκειο Κυθήρων

Πολλές ελλείψεις καθηγητών στο Λύκειο Κυθήρων

458Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει το Λύκειο Κυθήρων λόγω έλλειψης καθηγητών, επισημαίνει σ΄ερώτησή του , ο βουλευτής Α΄Πειραιά και Νήσων, Παναγιώτης Μελάς, ζητώντας την άμεση κάλυψη των κενών. Στην ερώτησή του, προς τον υπουργό Παιδείας , επισημαίνει ότι το νησί των Κυθήρων είναι ένα απομακρυσμένο και δυσπρόσιτο νησί, ιδιαίτερα την μακρά περίοδο του χειμώνα και οι κάτοικοί του αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

Τα προβλήματα έχουν σχέση με την έλλειψη ιατρών, τη σωστή θαλάσσια συγκοινωνία, ενώ τελευταία σταμάτησαν να λειτουργούν βασικές Δημόσιες υπηρεσίες, όπως η ΔΟΥ, η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ και οι κάτοικοι επιβαρύνονται με υψηλό κόστος μετακίνησης για τις συναλλαγές τους με τις υπηρεσίες αυτές, σε μια περίοδο οικονομικής εξαθλίωσης όλων των πολιτών της Χώρας. Μέσα στα προβλήματα αυτά, αντιμετωπίζουν τους τελευταίους μήνες ακόμα ένα σοβαρό πρόβλημα, τη μεγάλη έλλειψη καθηγητών, όπως αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Κυθήρων. Το Λύκειο Κυθήρων έχει έλλειψη πέντε καθηγητών, συγκεκριμένα, Μαθηματικού, Φυσικού, Χημικού, Οικονομολόγου και Πληροφορικής. «Η έλλειψη αυτή των καθηγητών έχει δημιουργήσει σοβαρή δυσλειτουργία στο Λύκειο και έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις οικογένειες των μαθητών», τονίζει και προσθέτει:

«Αυτό, διότι, τα παιδιά που πρόκειται να δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις έχουν χάσει μαθήματα δύο μηνών. Γι αυτό απαιτείται άμεσα η κάλυψη όλων των κενών του Λύκειο Κυθήρων, διότι τα παιδιά υφίστανται μεγάλο πλήγμα στην εκπαίδευσή τους, αφού θα συναγωνιστούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις με παιδιά, τα οποία έχουν διδαχθεί τα μαθήματα της τάξης τους, από την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter