Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Πολωνία: Εντυπωσιακά αγάλματα- Δεκατέσσερις χαρακτήρες σε φυσικό μέγεθος, φτιαγμένοι από χαλκό!

Πολωνία: Εντυπωσιακά αγάλματα- Δεκατέσσερις χαρακτήρες σε φυσικό μέγεθος, φτιαγμένοι από χαλκό!

1

Ένα ασυνήθιστο μνημείο στην Πολωνία – στο Βρότσλαβ- σε ένα πολυσύχναστο δρόμο!

Το μνημείο βρίσκεται στον πολυσύχναστο σημείο του Wroclaw - το σταυροδρόμι των δρόμων Piłsudskiego και Świdnicka δίπλα στο Arkady .

dsc_0090

Το Βρότσλαβ τίμησε με τέτοιο τρόπο τους  ανώνυμος περαστικούς που έπεσαν την εποχή του στρατιωτικού νόμου.

39Wrocław

Το Βρότσλαβ είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας, υπάρχουν αρκετά εκπαιδευτικά ιδρύματα και πλήθος αρχιτεκτονικών μνημείων. Η πόλη ορίστηκε ως έδρα αγώνων στο UEFA EURO 2012, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2016 και πόλη υποδοχής των Παγκόσμιων Αγώνων, της Διεθνούς Ένωσης Παγκόσμιων Αθλημάτων (IWGA) που θα γίνουν το 2017.

Wroclaw-Poland-Hd-Wallpapers-Free-Download-9

Η πρωτεύουσα της Κάτω Σιλεσίας  -το Βρότσλαβ- δεν αφήνει κανένα επισκέπτη ανεπηρέαστο από την εξαιρετική αρχιτεκτονική, τα ιστορικά μνημεία και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Wrocław2

Δίπλα στον ποταμό Όντερ- που περιλαμβάνει 12 νησιά, 130 γέφυρες- και δίπλα στο ποτάμι με τα πολλά πάρκα, είναι πολύ γραφικά! Αποκαλείται επίσης, η Βενετία της Πολωνίας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.