Αρχική Fun Time Πώς αλλιώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα φελλό!

Πώς αλλιώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα φελλό!

conclusionBG
Κάθε φορά που ανοίγετε ένα μπουκάλι κρασί, μην πετάτε τον φελλό του. Κρατήστε τον γιατί μπορεί να σας φανεί χρήσιμος για άλλες χρήσεις, όπως:

-στο κουτί με τα είδη ραπτικής! Καρφιτσώστε πάνω του καρφίτσες, βελόνες ή ακόμη και πινέζες .

-στη φύλαξη των κοσμημάτων σας! Καρφιτσώστε πάνω του τα ζευγάρια από τα σκουλαρίκια σας για να μη χάνετε ποτέ τα ζεύγη τους.

-μετατρέψτε τον σε καπάκι / πώμα για τα κοφτερά μεγάλα μαχαίρια της κουζίνας, πριν τα βάλετε στο συρτάρι.

diskos gia papoutsia

-συγκεντρώστε πολλούς φελλούς και κολλήστε τους με θερμόκολλα ή σιλικόνη, όρθιους, σε ένα πλαστικό δίσκο. Ετσι θα έχετε  το ιδανικό μέρος για να ακουμπάτε μικρού και μεγάλοι, τα λερωμένα παπούτσια!

pinakas simioseon

-πάρτε ένα μεγάλο κάδρο και κολλήστε μέσα φελλούς , με θερμόκολλα ή σιλικόνη. Με αυτό τον τρόπο θα κατασκευάσετε έναν μοναδικό πίνακα για να κολλάτε τις σημειώσεις από δουλειές που πρέπει να κάνετε, τη λίστα με τα ψώνια κι ασφαλώς φωτογραφίες σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.