Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Πώς αντιδρούν τα παιδιά όταν τους δίνουν να επεξεργαστούν walkman και κασέτες

Πώς αντιδρούν τα παιδιά όταν τους δίνουν να επεξεργαστούν walkman και κασέτες

walkman

Για κάποιους ήταν το απόλυτο gadget τη δεκαετία του 1970 και 1980. Η κατοχή του θεωρούνταν προνόμιο και αξεσουάρ μόδας. Η δε συνήθεια του τζόγκινγκ με κρεμασμένο στη μέση το walkman ήταν το αποκορύφωμα του trend.

Τα χρόνια όμως περνούν και η τεχνολογία εξελίσσεται ιλιγγιωδώς, τα παιδιά σήμερα είναι απόλυτα εξοικειωμένα με μικροσκοπικές συσκευές, χωρίς πλήκτρα, αλλά με οθόνες αφής. Πώς αντιδρούν λοιπόν όταν τους δίνουν να επεξεργαστούν ένα walkman στο οποίο μάλιστα έπρεπε να τοποθετήσουν μία κασέτα; Περιέργεια, έκπληξη και απορία επικρατούν, ιδίως όταν μαθαίνουν ότι αρκετά χρόνια πριν οι άνθρωποι συνήθιζαν να τρέχουν κάνοντας γυμναστική με μια τέτοια συσκευή περασμένη γύρω από τη μέση τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.