Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Πώς καταστρέφουμε κάθε πρωί τον μεταβολισμό μας

Πώς καταστρέφουμε κάθε πρωί τον μεταβολισμό μας

eyeswide_000013082209XSmall_620x414
Ξυπνάτε, ετοιμάζεστε και φεύγετε τρέχοντας για να προλάβετε τις απαιτήσεις της ημέρας.

Ωραία… προλάβατε να είστε στην εργασία σας εγκαίρως αλλά μόλις κάνατε το πρώτο βήμα κατά του μεταβολισμού σας: παραλείψατε το πρωινό γεύμα – από τα πιο βασικά για καύση θερμίδων.

Βλέπετε, είναι σημαντικό να ξεκινάμε την ημέρα μας με ένα πλούσιο πρωινό για δύο βασικούς λόγους: ο οργανισμός μπαίνει σε διαδικασία καύσης θερμίδων, κι επιπλέον δεν μας πιάνει έντονη πείνα αργότερα, με συνέπεια να καταβροχθίζουμε ό,τι γλυκό βρούμε.

Προτείνουμε λοιπόν αύριο το πρωί να ξεκινήσετε την ημέρα σας 15’ νωρίτερα, ώστε να πιείτε το γάλα σας, να φάτε ένα γιαούρτι ή ένα φρούτο, και να είστε χορτασμένη μέχρι την ώρα του μεσημεριανού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.