Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία Πώς κατόρθωσε να αλλάξει το σώμα της σε 100 μέρες κάνοντας push ups

Πώς κατόρθωσε να αλλάξει το σώμα της σε 100 μέρες κάνοντας push ups

Estel

Η Estella Gong δεν ένιωθε πολύ καλά με το σώμα της, καθώς πίστευε ότι είναι "κοκαλιάρα". Παρ' όλα αυτά δεν έμεινε παρατηρητής του προβλήματός της. Σκέφτηκε πώς θα μπορούσε να αλλάξει αυτή την κατάσταση και με ποιους τρόπους. Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι ότι τα κατάφερε πολύ περισσότερο από καλά, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο των 100 ημερών.

Η Estella αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα αθλητικό πείραμα: να κάνει κάθε μέρα push ups επί 100 ημέρες, καταγράφοντας μάλιστα την προσπάθειά της με μια κάμερα. 100 μέρες μετά, αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη του τι μπορεί να καταφέρει κανείς βάζοντας στόχους και κάνοντας focus σε αυτούς.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.