Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Πώς ξεκινάει το καλοκαίρι στο Τελλόγλειο; (1/6)

Πώς ξεκινάει το καλοκαίρι στο Τελλόγλειο; (1/6)

ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ1Το καλοκαίρι στο Τελλόγλειο ξεκινάει την Κυριακή 1η Ιουνίου με τα εγκαίνια της καθιερωμένης έκθεσης των παιδιών που πήραν μέρος στα δημιουργικά εργαστήρια του Ιδρύματος και με μια συναυλία του μουσικού συνόλου Art Various.

Εγκαίνια έκθεσης

Οι δύο κύκλοι εργαστηρίων δημιουργικής έκφρασης του Τελλογλείου, που ξεκινούν κάθε χρόνο τον Οκτώβριο και ολοκληρώνονται τον Μάιο, στοχεύουν στην εναλλακτική επαφή των παιδιών με το χώρο του μουσείου και την τέχνη σε όλες της τις μορφές. Με το «κλείσιμο» κάθε χρονιάς πραγματοποιείται η καθιερωμένη έκθεση με τα έργα των παιδιών που συμμετείχαν στα εργαστήρια. Φέτος, η έκθεση εγκαινιάζεται την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014, στις 12 το μεσημέρι, στο 2ο όροφο του Τελλογλείου.

ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ5 Σε αυτήν, θα παρουσιαστούν ατομικές και ομαδικές εργασίες και από τα πέντε εργαστήρια (2 εικαστικών, 1 θεατρικό και δύο για παιδιά προσχολικής ηλικίας) που λειτούργησαν την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-4 στο Τελλόγλειο.

Διάρκεια έκθεσης: 1-15 Ιουνίου 2014

Ώρες λειτουργίας Τελλογλείου: Τρ.-Πε.-Πα. 09:00-14:00, Τετ. 09:00-14:00 και 17:00-21:00, Σαβ.- Κυρ. 10.00-18:00. (Δευτέρα: Κλειστά)

Ταξιδεύοντας με εικόνες και ήχους

Το μουσικό σύνολο Art Various υπόσχεται να ταξιδέψει τους επισκέπτες του Τελλογλείου σε μια μαγική διαδρομή, περνώντας από την εκφραστικότητα και το μεγαλείο των Bach και Caldara, στην γεμάτη λυρισμό μουσική του M.Glinka και από την δεξιοτεχνία του Donizzetti, στην γλυκιά μελαγχολία των κομματιών του secret garden και τον παρορμητισμό του αργεντίνικου τάγκο του A. Piazzolla
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Ιουνίου στις 20:00.

Μουσικοί: Μαριαλένα Παναγιωτοπούλου (υψίφωνος), Ευαγγελία Κουζώφ (βιολί), ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (βιολοντσέλο) και ο Θανάσης Γοβατζιδάκης (πιάνο).

Γενική είσοδος: 7 (κανονικό) και 5 (εκπτωτικό) ευρώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.