Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Πώς μπορώ να δώσω αντιβίωση στο 4 μηνών μωρό μου που θηλάζει;

Πώς μπορώ να δώσω αντιβίωση στο 4 μηνών μωρό μου που θηλάζει;

MomBreastfeedingBaby_0"Η κορούλα μου, τεσσάρων μηνών, η οποία τρέφεται αποκλειστικά με μητρικό γάλα, πρέπει να πάρει αντιβίωση. Πώς μπορεί να την πάρει χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα;"

Η επίκουρος καθηγήτρια Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Πόπη Αναστασέα-Βλάχου απαντά ότι το καλύτερο είναι να βάζετε την αντιβίωση μέσα στο μητρικό γάλα, το οποίο θα εξάγετε από τον μαστό σας και θα το εισάγετε σε μια σύριγγα χωρίς βελόνα.

Μετά, να το δίνετε σιγά σιγά στο στόμα του μωρού. Το πιθανότερο είναι το παιδί να το δεχθεί, γιατί ξέρει αυτό το γάλα.

Εάν δεν το δεχθεί, μπορείτε να πάρετε ένα σταγονόμετρο από το φαρμακείο και να δίνετε την αντιβίωση στο πλάι του στόματος του παιδιού σταγόνα σταγόνα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.