Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Πώς ν’ αποκτήσετε με έκπτωση ένα μαγιό Calzedonia

Πώς ν’ αποκτήσετε με έκπτωση ένα μαγιό Calzedonia

Calzedonia-Swimwear-2014d
Η Calzedonia ως εταιρεία με περιβαλλοντολογική συνείδηση, σε συνεργασία με την I:CO, δίνει «νέα ζωή» στα ρούχα που δεν χρειάζεστε πλέον αφού τα ανακυκλώνει ως υλικά με στόχο να παραχθούν νέα προϊόντα.

 
Ανακαλύψτε την ενδιαφέρουσα αυτή πρωτοβουλία σε ένα από τα καταστήματα Calzedonia απλά με το να φέρετε ρούχα όπως παρεό και γενικά Beachwear αλλά και αξεσουάρ (καπέλα, σαγιονάρες, τσάντες θαλάσης) κάθε μάρκας που δεν χρειάζεστε, στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης.

Για κάθε ρούχο που διαθέτετε προς ανακύκλωση και χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνετε ταυτόχρονα κάποια αγορά, θα λάβετε ένα κουπόνι αντίστοιχης αξίας με τα κομμάτια ρουχισμού που αφήνετε.

Μέχρι 30/06/2014 φέρνετε στα καταστήματα Calzedonia τα παλιά μαγιό και beachwear σας για ανακύκλωση και με το κουπόνι ανάλογης εκπτωτικής αξίας αγοράζετε ένα ολοκαίνουργιο μαγιό ή beachwear.

 
Η αξία των κουπονιών ανάλογα με τα ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ που διαθέτετε για ανακύκλωση διαμορφώνεται ως εξής:

-Για κάθε γυναικείο μαγιό ή Beachwear = 1 κουπόνι αξίας 5€ για να αγοράσετε ένα μαγιό ή Beachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia.

-Για κάθε αντρικό μαγιό ή Beachwear = 1 κουπόνι αξίας 3 €, για να αγοράσετε ένα αντρικό μαγιό ή Beachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia.

-Για κάθε παιδικό μαγιό ή Beachwear = 1 κουπόνι αξίας 2€, για να αγοράσετε ένα παιδικό μαγιό ή Βeachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia.

Τα κουπόνια δεν έχουν προσθετική αξία: μόνο ένα κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε αγορά μαγιό ή Beachwear.

Tέλος, τα κουπόνια πρέπει να χρησιμοποιηθούν μέχρι 30/06/2014, σε κάθε κατάστημα Calzedonia. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί μόνο σε μία καταναλωτική πράξη και δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.