Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια «Πώς να ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας διαρκώς»: Κύκλος σεμιναρίων προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης του Ziridis Coaching Center

«Πώς να ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας διαρκώς»: Κύκλος σεμιναρίων προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης του Ziridis Coaching Center

To Ziridis Coaching Center της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, ξεκινά ένα νέο κύκλο σεμιναρίων προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Στόχος των σεμιναρίων αυτών είναι η ανάπτυξη προσωπικών, κοινωνικών και ηγετικών δεξιοτήτων μέσα από τεχνικές coaching. Το δεύτερο σεμινάριο του κύκλου έχει θέμα «Πώς να ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας διαρκώς» και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 6.00-9.00 μ.μ. από την Τζωρτζίνα Σπεντζου, πιστοποιημένη Coach & NLP Practitioner.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε τεχνικές και δεξιότητες coaching προκειμένου να ανακαλύπτουν τον εαυτό τους διαρκώς. Πιο συγκεκριμένα, θα εκπαιδευτούν στα εξής:
- Πώς να συνειδητοποιήσουν τα δυνατά τους σημεία και τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση
- Ποιες είναι οι αξίες που έχουν στη ζωή τους
- Ποιες είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες που έχουν
- Ποιες πεποιθήσεις τους περιορίζουν, ποιες πεποιθήσεις τους ενδυναμώνουν
- Ποιοι είναι οι φόβοι τους
- Ποιες στρατηγικές χρησιμοποιούν στη ζωή τους
- Πώς παίρνουν τις αποφάσεις τους.

Το σεμινάριο είναι πολύ βιωματικό και περιέχει πολλές ασκήσεις και role-playing, για την πρακτική εξάσκηση των τεχνικών και των δεξιοτήτων coaching.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ziridis Coaching Center, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη. Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι τρείς ώρες και το κόστος είναι 50€.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στο coachingcentre@ziridis.gr ή να επικοινωνήσετε καθημερινά 8.00 π.μ -4.00 μ.μ. στο 210-6685600.

Η ανακάλυψη του εαυτού μας αποτελεί τη βάση της ευτυχίας και της επιτυχίας μας. Ελάτε να σας δείξουμε πώς θα ζήσετε τη ζωή που θέλετε!

Ziridis Coaching Centre,

Νέα Γενιά Ζηρίδη,

210-6685600, fax 210-6685610.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter