Αρχική Σχολή Γονέων Πώς να ασφαλίσετε τις ηλεκτρονικές συσκευές σε σπίτι με παιδιά

Πώς να ασφαλίσετε τις ηλεκτρονικές συσκευές σε σπίτι με παιδιά

laptopΜπορεί να είστε ενθουσιασμένοι που μόλις αγοράσατε το καινούργιο σας tablet αλλά πρέπει επίσης να ξέρετε πως αν έχετε παιδιά, τότε αυτά είναι το ίδιο ενθουσιασμένα με εσάς - και πολύ λιγότερο προσεκτικά με το εύθραυστο θαύμα της τεχνολογίας που ακριβοπληρώσατε.

Αγοράστε γερά αξεσουάρ και θήκες: Μπορεί μια λεπτή θήκη να δείχνει πιο σικ πάνω σε ένα κινητό ή tablet αλλά αν στο σπίτι σας υπάρχουν παιδιά, τότε καλύτερα να επιλέξετε πιο δυνατά αξεσουάρ για τις συσκευές σας. Αν το παιδάκι σας είναι σε μια φάση που θέλει να βάζει τα πάντα στο στόμα του, τότε επιλέξτε μη τοξικές θήκες για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Επιλέξτε αδιάβροχες θήκες: Τα παιδιά έχουν συνήθως μια πολύ καλή σχέση με το νερό και τους αρέσει να βρέχουν πράγματα ή για παράδειγμα να πετάνε τα κινητά μέσα σε μια λεκάνη με νερό ή στη θάλασσα για να δούνε τι θα πάθουν. Αν δεν θέλετε να βιώσετε αυτή την εμπειρία, τότε φροντίστε να αγοράσετε αδιάβροχες θήκες για τα κινητά και τα tablet σας.

Τι να κάνετε αν το παιδί σας βρέξει το κινητό σας: Με το που βραχεί το κινητό σας, κλείστε το κατευθείαν και βγάλτε αμέσως την μπαταρία και την κάρτα sim. Σκουπίστε τα όλα καλά με ένα βαμβακερό πανάκι και βυθίστε το κινητό σε ένα μπολ γεμάτο με ρύζι. Το ρύζι έχει την ικανότητα να απορροφάει την υγρασία. Αφήστε τη συσκευή μέσα στο ρύζι όλο το βράδυ και μην ανοίξετε το κινητό σας αν δεν περάσουν 24 ώρες από το περιστατικό. Μετά δοκιμάστε να το ανοίξετε. Ίσως και να έχετε γλιτώσει το καινούργιο κινητό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.