Αρχική Deco Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας με λιγότερα από 20 ευρώ!

Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας με λιγότερα από 20 ευρώ!

Αν θέλετε να ανανεώσετε το χώρο σας, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πάνω από 20 ευρώ, σας έχουμε ιδέες που θα στοιχίσουν ελάχιστα και θα προσθέσουν στυλ στο σπίτι σας! Ακολουθήστε μερικά από τα παρακάτω tips και δείτε το σπίτι σας να μεταμορφώνεται εύκολα και οικονομικά.

Εκμεταλλευτείτε παλιά έπιπλα: Το diy project που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα είναι ίσως μία από τις πιο ωραίες ιδέες που έχουμε δει τελευταία! Το μόνο που θα χρειαστείτε για να το πετύχετε είναι τρεις παλιές καρέκλες και μια ξύλινη πλάκα που μπορείτε να βάψετε σε ό,τι χρώμα θέλετε. Έτσι, πανεύκολα και με ελάχιστα χρήματα μπορείτε να φτιάξετε ένα φανταστικό παγκάκι για το μπαλκόνι σας, τον κήπο ή ακόμα και το χολ.

screenshot.31Προσθέστε μαξιλάρια: Τα μαξιλάρια είναι μια πολύ οικονομική λύση διακόσμησης και επιπλέον μπορούν να αναβαθμίσουν εύκολα το στυλ ενός δωματίου. Επιλέξτε ιδιαίτερα σχέδια που θα προσθέσουν στυλ στο χώρο σας και "παίξτε" με διαφορετικά σχέδια μεταξύ τους όπως ακριβώς προτάσσει η μόδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.