Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Πώς να ενισχύσετε τις μαθησιακές ικανότητες του παιδιού σας στο Νηπιαγωγείο και την Α' Δημοτικού μέσω του παιχνιδιού (27/5)

Πώς να ενισχύσετε τις μαθησιακές ικανότητες του παιδιού σας στο Νηπιαγωγείο και την Α' Δημοτικού μέσω του παιχνιδιού (27/5)

Preschool.Kinder5Στις 27 Μαΐου και ώρα 19:00 μ.μ, στο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ (Πολυτεχνείου 32, 3ος όροφος, Ν. Ηράκλειο Αττικής) θα διεξαχθεί ομιλία σε γονείς και εκπαιδευτικούς παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας με θέμα «Πώς να ενισχύσετε τις μαθησιακές ικανότητες του παιδιού σας στο Νηπιαγωγείο και την Α' Δημοτικού μέσω του παιχνιδιού». Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν το παιδί να συγκεντρωθεί και να του μάθουν το μηχανισμό της ανάγνωσης και της πρώτης γραφής παίζοντας μαζί του.

Εισηγητές:
Κίντος Γιώργος, Ειδικός Παιδαγωγός, MEd in Psychology of Education
Γάλλιου Μαρίνα, Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια SΙT, Καθηγήτρια ΙΕΚ τμήματος Β. Εργοθεραπείας

Διάρκεια 2 ώρες

Συμμετοχή: 10 ευρώ
Τηλ. Επικοινωνίας για κρατήσεις: 210-2830100 & 6945 558644

Αίθουσα Εκπαιδεύσεων ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ

Πολυτεχνείου 32, 3ος όροφος, Ν. Ηράκλειο Αττικής

Πώς να βοηθήσω το παιδί μου στο διάβασμα;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.