Αρχική Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Πώς να επιλέξετε σοφά την ημέρα και την ώρα της βάφτισης

Πώς να επιλέξετε σοφά την ημέρα και την ώρα της βάφτισης

368_Gatefold-Baptism-InvitationsΠροτού αποφασίσετε ποια είναι η κατάλληλη μέρα και ώρα για να βαφτίσετε το μωράκι σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη κάποιες παραμέτρους που θα σας εξασφαλίσουν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Συνήθως, οι βαφτίσεις γίνονται Σάββατο ή Κυριακή, ώστε να μην υπάρχουν επαγγελματικές, σχολικές ή άλλες υποχρεώσεις που θα δυσκολέψουν τους καλεσμένους στο να παρευρεθούν. Στην περίπτωση που η τελετή γίνει σε άλλη περιοχή από αυτή που μένετε ή από αυτή που μένει η πλειοψηφία των καλεσμένων σας, ίσως είναι σκόπιμο να προτιμήσετε το Σάββατο, ώστε να έχετε χρόνο να επιστρέψετε στο σπίτι σας και να ξεκουραστείτε την άλλη μέρα.

Σε ό,τι αφορά την ώρα, αν θα είναι πρωί ή απόγευμα, αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Για παράδειγμα, εάν μετά την τελετή προσφέρετε ένα κοκτέιλ στο σπίτι σας, τότε η βάφτιση μπορεί να γίνει ακόμα και νωρίς το απόγευμα ή και το πρωί. Εάν όμως κάνετε δεξίωση ή τραπέζι σε κάποιο εστιατόριο, τότε είναι καλύτερα η ώρα της βάφτισης να οριστεί λίγο πιο αργά το απόγευμα, κατά τις 6 ή 7 μ.μ. ή 12 το μεσημέρι, ώστε να μη μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα ανάμεσα στο Μυστήριο και στη γιορτή. Αντίθετα, αν προσφέρετε απλά ένα γλυκό στους καλεσμένους σας, δεν υπάρχει λόγος να προβληματιστείτε για την ώρα της βάφτισης.

Επιπλέον, στην επιλογή της ώρας της βάφτισης θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και το καθημερινό πρόγραμμα του μωρού σας, δηλαδή ποιες ώρες κοιμάται, πότε τρώει, πότε είναι πιο χαλαρό κι ευδιάθετο. Με άλλα λόγια, προσπαθήστε να επιλέξετε να γίνει κάποια ώρα ώστε να διαταραχθεί όσο το δυνατόν λιγότερο η καθημερινή του ρουτίνα. Έτσι, θα ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να είναι εκνευρισμένο και αναστατωμένο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.