Πώς να φτιάξετε υπέροχα xριστουγεννιάτικα στεφάνια μέσα σε ένα απόγευμα!

Έχετε ήδη στολίσει τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας με υπέροχα στολίδια. Κάτι όμως λείπει…Τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα στολίδια που έχετε είναι αγορασμένα από καταστήματα ή δώρα φίλων. Φέτος, θέλετε το σπίτι να έχει ένα δικό σας στοιχείο. Τη δική σας πινελιά. Ένα στολίδι που θα εκπέμπει το στυλ, το γούστο και την αγάπη σας για τον δικό σας χώρο.

Τι πιο εύκολο και πιο όμορφο από ένα στεφάνι;

Δείτε παρακάτω μερικές εύκολες προτάσεις για να φτιάξετε τα στεφάνια σας ακόμα και μέσα σε ένα απόγευμα!

Στεφάνι με berries


Ποιος είπε ότι μα μούρα ανήκουν μόνο στο καλοκαίρι και την άνοιξη; Για να φτιάξετε αυτό το πανέμορφο κόκκινο στεφάνι προμηθευτείτε ένα στεφάνι από φελιζόλ σε κόκκινο χρώμα. Έπειτα καρφώστε πάνω του ψεύτικα, κόκκινα berries (μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με είδη διακόσμησης και σπιτιού) και δέστε μια κόκκινη, μεταξωτή κορδέλα στην βάση του στεφανιού. Αν δεν μπορείτε να βρείτε κόκκινα μούρα μπορείτε να φτιάξετε ένα χρωματιστό στεφάνι ή να βάψετε με σπρέι όσα βρήκατε.

Στεφάνι από κουκουνάρια

Τίποτα δεν μας θυμίζει περισσότερο χειμώνα από τα κουκουνάρια. Αγοράστε ένα συρμάτινο στεφάνι και ντύστε το με πράσινη γιρλάντα. Μαζέψτε ή αγοράστε κουκουνάρια και κολλήστε τα πάνω στην γιρλάντα. Ολοκληρώστε με μια κορδέλα από οργάτζα.

Στεφάνι από ζαχαρωτά

Το πιο γλυκό στεφάνι σας. Για να το φτιάξετε θα χρειαστείτε πολλές οδοντογλυφίδες, ζαχαρωτά,  ένα στεφάνι από φελιζόλ και σπάγκο. Ντύστε το στεφάνι με τον λευκό σπάγκο και καρφώστε τα ζαχαρωτά πάνω του με τις οδοντογλυφίδες. Ολοκληρώστε με μια κορδέλα με λευκές και κόκκινες ρίγες.

Στεφάνι με κουδουνάκια

Το στεφάνι που παίζει μουσική. Βάψτε με ασημί σπρέι ένα στεφάνι από φελιζόλ και έπειτα κολλήστε με θερμόκολλα πάνω του σειρές τα κουδουνάκια. Μια κορδέλα σε χρυσό χρώμα θα προσθέσει την απαιτούμενη αντίθεση.

Στεφάνι με στολίδια

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακυκλώσετε τα παλιά σας στολίδια. Προμηθευτείτε ένα κλασικό στεφάνι από καλάμι και βγάλτε από τα στολίδια σας το γαντζάκι από το οποίο κρεμιούνται. Κολλήστε τα πάνω στο στεφάνι με δυνατή κόλλα, ξεκινώντας από την εσωτερική του πλευρά. Για πιο εντυπωσιακό και σταθερό αποτέλεσμα φροντίστε τα στολίδια σας να έχουν διαφορετικό μέγεθος και χρώμα.