Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς να καθαρίσετε τα παντζούρια εύκολα και γρήγορα

Πώς να καθαρίσετε τα παντζούρια εύκολα και γρήγορα

Αν θέλετε να πλύνετε τα παντζούρια σας, τότε αυτή είναι η κατάλληλη εποχή. Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα μπορείτε να τα πλύνετε εύκολα, χωρίς πολύ κόπο και χωρίς να δαπανήσετε πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας.

Τι θα χρειαστείτε: Για να καθαρίσετε τα παντζούρια σας θα χρειαστείτε υγρό πιάτων, νερό, μια μαλακή βούρτσα, σφουγγαράκι, λάστιχο και κουβά.

Βήμα 1ο: Γεμίστε έναν κουβά με 4 μέρη νερό και 1 μέρος υγρό πιάτων.

Βήμα 2ο: Πάρτε μια βούρτσα με μαλακές τρίχες και μεγάλη λαβή για να μπορείτε να καθαρίσετε ακόμα και τα πιο ψηλά παντζούρια. Εναλλακτικά, θα χρειαστείτε μια μικρή σκάλα για να μπορείτε να φτάσετε τις πιο ψηλές επιφάνειες με ένα απλό σφουγγάρι.

Βήμα 3ο: Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας το λάστιχο. Βρέξτε με δύναμη όλη την επιφάνεια των παντζουριών σας για να φύγει η υπερβολική βρωμιά και σκόνη.

Βήμα 4ο: Βουτήξτε τη βούρτσα ή το σφουγγάρι σας μέσα στον κουβά και ξεκινήστε το τρίψιμο από πάνω προς τα κάτω.

Βήμα 5ο: Χρησιμοποιήστε και πάλι το λάστιχο για να ξεπλύνετε.

Προσοχή! Ξεπλύνετε πολύ καλά τα παντζούρια σας, ώστε να φύγει όλη η σαπουνάδα. Αν μείνει σαπουνάδα πάνω στα παντζούρια, τότε όταν στεγνώσουν θα έχουν πάνω λεκέδες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.