Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς να καθαρίσετε το αβγό που έσπασε στο πάτωμα

Πώς να καθαρίσετε το αβγό που έσπασε στο πάτωμα

broken-egg1Σε όσες έχει τύχει να μαζέψετε ένα σπασμένο αβγό από το πάτωμα θα γνωρίζετε ότι πρόκειται για εξαιρετικά "επίπονη" διαδικασία! Όμως, εκείνο που δεν γνωρίζετε είναι ότι υπάρχει ένα έξυπνο tip για να τα καταφέρετε!

Εάν ρίξετε αβγό στο πάτωμα, φροντίστε πρώτα να μαζέψετε όσα περισσότερα κομμάτια μπορείτε από το κέλυφος. Στη συνέχεια, πασπαλίστε το σημείο με μια "γενναιόδωρη" ποσότητα αλατιού μέχρις ότου το αβγό καλυφθεί πλήρως. Αφήστε το για δέκα λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε με χαρτί κουζίνας.

Βεβαιωθείτε ότι το αβγό έχει καλυφθεί πλήρως, έτσι ώστε να μπορέσει να πήξει, διαφορετικά ο λεκές θα καθαρίσει πιο δύσκολα από το πάτωμα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.