Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς να ξεφορτωθείτε το ενοχλητικό σαράκι

Πώς να ξεφορτωθείτε το ενοχλητικό σαράκι

Woodworm-Holes-1024x682Το σαράκι είναι ένα συνηθισμένο παράσιτο που γίνεται αντιληπτό από τις μικρές στρογγυλές τρύπες που δημιουργεί στα ξύλινα πατώματα, έπιπλα, διακοσμητικά και άλλες επιφάνειες από ξύλο.

Ο πιο υγιεινός τρόπος να το αντιμετωπίσετε είναι με ενέσεις από διάλυμα καμφοράς (υπάρχει στο εμπόριο) σε όλες τις τρύπες που έχει ανοίξει το ενοχλητικό σαράκι.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε παρασιτοκτόνο χαμηλής οσμής και άμεσης δράσης. Αφού γεμίσετε την οπή που έχει δημιουργήσει το σαράκι, αφήστε να περάσουν 24 ώρες και σφραγίστε με ακρυλικό ξυλόστοκο νερού.

Προστατέψτε τα χέρια σας φορώντας γάντια και αποφύγετε κάθε επαφή του προϊόντος με το πρόσωπό σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.