Πώς να μεταμορφώσετε τα ντουλάπια της κουζίνας χωρίς βάψιμο

Εάν τα ντουλάπια της κουζίνας σας έχουν υποστεί φθορές και χρειάζονται ανανέωση, σας έχουμε μια πρωτότυπη ιδέα που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την όψη ολόκληρης της κουζίνας σας εύκολα και οικονομικά. Δεν θα χρειαστεί καθόλου να βάψετε όλα τα ντουλάπια της κουζίνας για να την μεταμορφώσετε, αφού η λύση βρίσκεται στη διακόσμηση με αυτοκόλλητα.

Τα αυτοκόλλητα είναι η ιδανική λύση για τα ντουλάπια της κουζίνας, αφού με ελάχιστο κόστος και κόπο μπορείτε να έχετε ένα μοναδικό, πρωτότυπο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ένα θετικό που σας προσφέρουν, επίσης, είναι το γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να τα ξεκολλήσετε χωρίς να αφήσουν σημάδια και να τα αντικαταστήσετε με νέα και διαφορετικά σχέδια για να αλλάξετε και πάλι τη διακόσμηση και την όψη των ντουλαπιών της κουζίνας σας.

deco-kouzina

Ξύλινα ντουλάπια: Αν η κουζίνα σας έχει ξύλινα ντουλάπια, τα οποία θέλετε να κρατήσετε ως διακόσμηση στην κουζίνα σας, χρησιμοποιήστε απλό μονόχρωμο αυτοκόλλητο σε έντονο χρώμα για μεγαλύτερη αντίθεση και αλλαγή. Το αυτοκόλλητο μπορεί να είναι το ίδιο που θα αγοράζατε σε ένα κατάστημα με είδη κουζίνας για να ντύσετε το εσωτερικό των ντουλαπιών σας. Κόψτε το σε τρίγωνα σε διάφορα μεγέθη και κολλήστε τα στις γωνίες που δημιουργούν τα ντουλάπια της κουζίνας στην εξωτερική τους όψη. Εστιάστε, ειδικότερα, στο να καλύψετε και τα σημεία εκείνα των ντουλαπιών που έχουν κάποια φθορά, γδάρσιμο ή σημάδι.

metallic

Μεταλλική διακόσμηση: Αν οι ηλεκτρικές σας συσκευές είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και όλη η διακόσμηση των επίπλων της κουζίνας κυμαίνεται σε μεταλλικές αποχρώσεις, τότε επιλέξτε το αυτοκόλλητο να είναι σε ασημί ή χρυσή απόχρωση. Θα κάνει την κουζίνα σας να μοιάζει πιο κομψή, στιλάτη και με μια πνοή πολυτέλειας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μονόχρωμο αυτοκόλλητο σε μεταλλική απόχρωση, το οποίο θα το κολλήσετε από άκρη σε άκρη σε όλα τα ντουλάπια, είτε ένα αυτοκόλλητο σε μεταλλική απόχρωση με κάποιο σχέδιο, όπως μαύρα άνθη, που θα κάνουν αντίθεση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com