Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς να μην πέσετε θύμα κλοπής στην παραλία

Πώς να μην πέσετε θύμα κλοπής στην παραλία

family beach crab 3Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν οι καταγγελίες όσων έπεσαν θύματα κλοπής στην παραλία που επισκέφθηκαν. Το κόλπο γνωστό. Οι επιτήδειοι παρακολουθούν τα υποψήφια θύματα και μόλις αυτά απομακρυνθούν από το χώρο που έχουν αφήσει τα υπάρχοντά τους, χρήματα και μικροαντικείμενα κάνουν φτερά. Κι όμως σήμερα θα σας αποκαλύψουμε πώς δεν θα βρεθείτε στην άσχημη θέση να πέσετε θύμα κλοπής.

10426790_716691965059250_7380492485035303679_nΤο μυστικό κρύβεται σε μια συσκευασία αντιηλιακού παρόμοια με αυτή της φωτογραφίας. Αφού αδειάσετε το περιεχόμενο της συσκευασίας και το πλύνετε παρά πολύ καλά εν συνεχεία θα φυλάτε εκεί τα κλειδιά, το κινητό αλλά και τα χρήματά σας. Τι λέτε θα το δοκιμάσετε;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.