Αρχική InfoTeens Υγεία Πώς να προστατέψω τα τατουάζ από τον ήλιο;

Πώς να προστατέψω τα τατουάζ από τον ήλιο;

Cat Tattoo Designs For Cute Girls and Teens2Με τα πολλά πείσατε τους γονείς σας να κάνετε το τατουάζ που θέλατε εδώ και καιρό. Τώρα ανυπομονείτε να το προβάλλετε φορώντας το μαγιό σας και κλέβοντας τις εντυπώσεις στην παραλία. Ξέρετε όμως πώς να προστατεύσετε το τατουάζ σας από την ηλιακή ακτινοβολία;

Βάλτε αντηλιακό γύρω από την περιοχή του τατουάζ με το υψηλότερο SPF και να το εφαρμόζετε εκ νέου κάθε δύο ώρες, μετά το κολύμπι ή μετά από υπερβολική εφίδρωση.

Προστατέψτε τα νέα τατουάζ, κρατώντας τα καλυμμένα για τους πρώτους μήνες καθώς ο ήλιος εξασθενεί το νέο τατουάζ πολύ γρήγορα.

Μην εφαρμόζετε το αντηλιακό στο ολοκαίνουργιο τατουάζ για μερικές εβδομάδες. Περιμένετε μέχρι να επουλωθεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.