Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Πώς να συντηρήσετε τις σαλάτες για να είναι φρέσκες όλη την εβδομάδα

Πώς να συντηρήσετε τις σαλάτες για να είναι φρέσκες όλη την εβδομάδα

Η κατανάλωση μιας μεγάλης σαλάτας τουλάχιστον μία φορά την ημέρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υιοθετήσετε υγιείς διατροφικές συνήθειες. Δεν έχετε χρόνο για να κόψετε αποβραδίς τη σαλάτα σας καθημερινά; Έχουμε τον τρόπο που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε μια και καλή και να διατηρήσετε τις σαλάτες που θα καταναλώσετε ολόκληρη την εβδομάδα. Ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες και θα παρατηρήσετε ότι η σαλάτα σας θα είναι τόσο φρέσκια την Παρασκευή, όπως ακριβώς τη Δευτέρα!

Πρόκειται για έναν γενικό οδηγό με πολλά περιθώρια για περαιτέρω δημιουργικότητα. Ακόμα κι αν έχετε φτιάξει μια και καλή τις πέντε σαλάτες της εβδομάδας, μπορείτε να τις τροποποιήσετε χρησιμοποιώντας διαφορετικά dressings και σάλτσες για καθεμία από αυτές. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα και να εξασφαλίσετε ότι προσλαμβάνετε την καθημερινή δόση λαχανικών που χρειάζεστε για καλή υγεία.

Βήμα-βήμα η διαδικασία:

Προμηθευτείτε γυάλινα βαζάκια με αρκετά μεγάλο στόμιο που θα βρείτε στο εμπόριο, ώστε να μπορείτε εύκολα να τα γεμίσετε αλλά και να φάτε απευθείας από αυτά. 1) Ξεκινήστε με το dressing της σαλάτας: Δεδομένου ότι διατηρείτε το βαζάκι σε όρθια θέση, η σάλτσα θα παραμείνει στον πάτο και δεν θα αναμειχθεί με τα λαχανικά σας. Αυτό θα σας γλιτώσει από το να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστό δοχείο για το dressing.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.