«Πώς να βάλω όρια στο παιδί μου;»: Δωρεάν σεμινάριο συμβουλευτικής στα Public Συντάγματος

Οι συμμετοχές για το σεμινάριο ολοκληρώθηκαν. Ευχαριστούμε πολύ!

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο σεμινάριο, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην είσοδο.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 από τις 18:00 έως τις 20:00, το Infokids.gr και η οικογενειακή σύμβουλος, Ερατώ Χατζημιχαλάκη, περιμένουν όλους τους γονείς σε μια δωρέαν ομιλία στο κατάστημα Public Συντάγματος (αίθουσα εκδηλώσεων – 5ος όροφος), με ένα θέμα που απασχολεί τους περισσότερους: «Πώς να βάλω όρια στο παιδί μου;».

Η εκδήλωση αφορά κυρίως γονείς, αλλά όσοι φοιτητές ή εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ομιλία θα λάβουν στο τέλος βεβαίωση συμμετοχής.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση με προσωπικές ερωτήσεις, κατά τις οποίες η κα. Χατζημιχαλάκη θα απαντήσει σε απορίες και προβληματισμούς των γονιών, αναφορικά με τη συμπεριφορά του παιδιού, αλλά και τα όρια τα οποία πρέπει να θέτουμε σε αυτό.

Μάθετε περισσότερα για την κα. Χατζημιχαλάκη εδώ.

Συμμετέχετε στην Πρωινή Ομάδα για Γονείς που διοργανώνει η κ. Χατζημιχαλάκη κάθε Πέμπτη πρωί!

Γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε την ομιλία «Πώς θα βάλω όρια στο παιδί μου;»: Η κα. Χατζιμηχαλάκη απαντά

Πού ξεκινούν και πού τελειώνουν τα όρια; Πώς μπορώ να μάθω να τα θέτω; Πώς γίνεται να τηρηθούν χωρίς απειλές και τιμωρίες;

Καθημερινές προκλήσεις που αποτελούν τα κύρια ερωτήματα των γονιών προς τους ειδικούς.

Είναι αλήθεια πως, ως λαός, δεν είμαστε σε καλή σχέση με τα “όρια”. Καιρός να θελήσουμε να αλλάξουμε. Όλα αλλάζουν από την οικογένεια. Ας θυμόμαστε πως τα όρια είναι μια απαραίτητη συνθήκη για το υγιές μεγάλωμα του παιδιού.  Μόνον έτσι το παιδί μαθαίνει να ξεχωρίζει τον εαυτό του από τους άλλους.  Οδηγείται στην υγιή συνύπαρξη, δημιουργεί μια συνθήκη ψυχικής υγείας. Αυτό δεν θέλει κάθε γονιός;

Μια δίωρη συνάντηση που είναι αρκετή όχι μόνο να μας προβληματίσει αλλά να μας δώσει απαντήσεις για αυτά που κάνουμε ή δεν κάνουμε βασιζόμενοι σε ό,τι κάνουν οι πολλοί, ό,τι έκαναν οι γονείς μας ή το ακριβώς αντίθετο.

Ερατώ Χατζημιχαλάκη